A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ружинської селищної ради

Новини

Патріотичне виховання дошкільників - невід'ємна складова освітнього процесу в закладах дошкільної освіти громади

У День Пам'яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років вихованці Верхівнянського закладу дошкільної освіти взяли участь у вшануванні загиблих воїнів у роки Другої  світової війни та тих, хто загинув, захищаючи незалежність України у теперішній повномаштабній війні. Майбутнє покоління українців мають пам'ятати, якою дорогою ціною платимо ми за те, щоб просто жити вільно на своїй українській землі. Слава нашим Захисникам! Низький уклін всім загиблим за нашу Cвободу! 

10:33 09.05.2024

Прогулянка - час яскравих вражень, активностей й пізнання!

Вихованці Верхівнянського дошкільного навчального закладу Ружинської селищної ради спільно з вихователем займалися озелененням території закладу освіти. Так, діти мають уявлення як виростають квіти, а також розуміють, що природу потрібно берегти, шанувати й любити все живе. Завдяки таким традиціям,  сподіваємось, що наші вихованці,  ставши дорослими збережуть нашу планету чистою та зеленою.

15:35 06.05.2024

Напередодні чудового свята Великодня вихованці Немиринецького закладу дошкільної освіти "Ромашка" Ружинської селищної ради своїми руками створювали аплікації "Пасхальна листівка"

Діти з великим задоволенням виготовляли пасхальні листівки для своїх рідних, а також ознайомилися про традиції святкування свята Великодня. 

13:26 03.05.2024

Безпека дітей є основним пріоритетом у будь-якому навчальному закладі. Особливо важливою в наш час є мінна безпека - навчання дітей правилам поведінки в разі знаходження небезпечних предметів, які можуть загрожувати їхньому життю та здоровʼю

Саме тому, таке тематичне заняття з мінної безпеки з Псом Патроном було проведено у Білилівському дошкільному навчальному закладі Ружинської селищної ради. Діти із задоволенням брали участь в інтерактивних завданнях та залюбки розмальовували карту з вибухонебезпечними предметами.

14:22 02.05.2024

Спортивне орієнтування: ІІІ етап Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч»

Спортивне орієнтування – це унікальний вид спорту, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості. Так, 26 квітня цього року, команда  учнів Білилівського ліцею у складі: Садового Назарія, Кирилішиного Нікіти, Гелевей Мар’яни, Гергарта Романа, Купчука Іллі,  Гуменюка Богдана, Головченка Іллі, Осадчук Анни, Пилипчук Вероніки, Пилипчук Ангеліни, Гайдук Вікторії,  Купчук Софії,  під керівництвом вчителя фізичної культури Міськової Валентини Василівни та вчителя географії Кваши Людмили Іванівни змагалася за перемогу у ІІІ (районному) етапі  змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». 

18:56 26.04.2024

Інтегровані заняття як ефективний засіб розвитку особистості дошкільника

Сучасна система освіти переживає процес оновлення. Існує тенденція до пошуку нових підходів щодо виховання та навчання дітей, і тому Базовий компонент дошкільної освіти орієнтує педагогів на впровадження у практику компетентного підходу до особистості, згідно з яким найважливішим завданням сучасного дошкільного закладу є навчання дітей науки життя, турбота про життєздатність дитини, збагачення її навичками практичної діяльності.

10:56 24.04.2024

Вхід для адміністратора