A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ружинської селищної ради

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ було проведено у Ружинському ліцеї

Дата: 30.04.2024 11:04
Кількість переглядів: 21

Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас, і свою громадянську позицію не потрібно боятися демонструвати.

Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, боряться за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей!

У закладах освіти громади намагаються виховувати справжніх українців, і кожен здобувач освіти розуміє, що зараз такий складний час, і невеличкі донати можуть допомагати нашим збройним силам.

Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

12, 15 квітня в Ружинському ліцеї було проведено благодійний ярмарок під гаслом «Разом до перемоги!»  на підтримку Збройних Сил України. Весь колектив закладу, учні та їх батьки об’єдналися навколо доброї справи.  Збирали на засоби РЕБ для Гладишка Романа, на дрон Кичі Максиму, на ремонт авто Маланчеву Дмитрові. Діти старанно готувались, випікали самостійно або із батьками щось смачне та вишукане, одним словом, особливе! Тому й захід був цікавим та різноманітним, багатий на маленькі кулінарні шедеври. Яких тільки смаколиків не було на столах!

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників.   Разом вдалося зібрати 97 тисяч 500 гривень.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Разом ми – сила!

Разом ми – непереможні!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Переходимо за посиланням:  https://youtu.be/slfLw2DN20U

 


« повернутися

Вхід для адміністратора