A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ружинської селищної ради

Новини

Інтегровані заняття як ефективний засіб розвитку особистості дошкільника

Сучасна система освіти переживає процес оновлення. Існує тенденція до пошуку нових підходів щодо виховання та навчання дітей, і тому Базовий компонент дошкільної освіти орієнтує педагогів на впровадження у практику компетентного підходу до особистості, згідно з яким найважливішим завданням сучасного дошкільного закладу є навчання дітей науки життя, турбота про життєздатність дитини, збагачення її навичками практичної діяльності.

10:56 24.04.2024

Благодійна ярмарка у Бистрицькому ліцеї

22 квітня у Бистрицькому ліцеї  було проведено благодійну ярмарку. Свою випічку представили діти та батьки Бистрицького ліцею та працівники Бистрицького дошкільного навчального закладу. Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й батьки та вчителі, жителі села. Під час проведення ярмарку було зібрано 12479 гривень. Зібрані кошти передадуть волонтерам із с. Верхівні, зокрема Огородньому Юрію, для закупівлі м’яса та подальшого приготування смачних страв до Великодних свят нашим захисникам.

17:13 22.04.2024

Команда дівчат з черліденгу Ружинського ліцею здобула ІІІ місце у третьому (районному) етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

19 квітня в м. Бердичів на базі ліцею № 4 відбулися змагання з черліденгу серед учениць закладів загальної середньої освіти Бердичівського району в рамках III (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

17:11 19.04.2024

Акція єднання та віри

Сьогодні, 19 квітня 2024 року, випускники 11 та 9 класів Мовчанівського ліцею доєдналися до загальнонаціональної акції єднання та віри " Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь".

11:01 19.04.2024

Команда дівчат з баскетболу Ружинського ліцею здобула ІІ місце у третьому (районному) етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

17 квітня в м. Бердичів на базі ліцею № 4 відбулися змагання з баскетболу серед учениць закладів загальної середньої освіти Бердичівського району в рамках III (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

19:44 17.04.2024

Вхід для адміністратора