A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Ружинської селищної ради

Учні Білилівського, Бистрицького, Зарудинецького, Мовчанівського, Ружинського, Ягнятинського ліцеїв відвідали Поліський національний університет

Дата: 22.04.2024 18:17
Кількість переглядів: 15

Учні Білилівського, Бистрицького, Зарудинецького, Мовчанівського, Ружинського, Ягнятинського ліцеїв відвідали Поліський національний університет, де ознайомилися з особливостями навчання, перспективами подальшого працевлаштування та отримали відповіді на питання щодо цьогорічної вступної кампанії.

Для учнів була проведена екскурсія закладом, а саме відвідали факультети: агрономічний, технологічний, ветеринарної медицини, права, публічного управління та національної безпеки, інформаційних технологій, обліку та фінансів, туризму, водних біоресурсів та аквакультури, маркетингу, економіки ти менеджменту. На кожному з них для дітей були підготовлені цікаві інтерактивні ігри в яких діти з великим задоволенням брали участь та отримували пам¢ятні призи. Школярів приємно вразили матеріальна база та технічне забезпечення університету, творче дозвілля студентів.

Особливою цінністю цього заходу стала можливість отримання ваучерів на суму 5000,00 грн., які зможуть використати вступники 2024 року для погашення частини вартості навчання або оплати інших послуг в Поліському університеті. Це додаткова стимуляція для наших випускників у виборі подальшого шляху навчання та кар'єрного розвитку.

Це була неймовірна можливість для наших випускників не лише отримати знання, але й визначити свої власні інтереси та пристрасті.

Впевнені, що ця подорож стала для наших учнів важливим кроком на шляху їхньої самореалізації та професійного розвитку. Бажаємо всім учасникам подальших успіхів і здійснення мрій!

   

  

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора